DVOSTRUKA TRAGEDIJA: Izgubili četiri člana porodice u malezijskim avionima!

Ajrin i Džordž Berouz iz Kvinslenda još uvek su oplakivali sina Rodnija i njegovu suprugu Meri, koji su nestali u malezijskom avionu u martu ove godine, kada je iznad Ukrajine oboren avion u kom im je bila unuka sa suprugom

  • 4

Dvostruka tragedija pogodila je jednu porodicu iz Australije. Četri njena člana nastradala su u kobnim letovima MH17 i MH370 avio-kompanije "Malezija erlajns". 

Ajrin i Džordž Berouz iz Bileole u Kvinslendu još uvek su oplakivali sina Rodnija i njegovu suprugu Meri koji su nestali u malezijskom avionu u martu ove godine u južnom Indijskom okeanu, kada ih je zadesila još jedna tragedija, prenosi Independent.

U oborenom avionu "Malezija erlajns" MH17 koji se srušio u Ukrajini poginuli su im unuka Mari Risk i njen suprug Albert. Oni su putovali sa svog odmora u Evropi nazad kući kada je avion oboren.

Svetski mediji pokušavaju da utvrde ko stoji iza snimka koji su objavili ukrajinski obaveštajci, a na kom se može čuti komunikacija dvojice proruskih separatista pod nadimcima "Major" i "Grk".

Boing 777-200 malezijske kompanije "Malezija erlajnz", koji je leteo od Amsterdana do Kuala Lumpura i srušio se iznad istočne Ukrajine kod sela Čornuhin, u oblasti Luganska, 80 kilometara severozapadno od Donjecka, najverovatnije je pogođen raketom zemlja-vazduh. Svih 298 putnika i članova posade su poginuli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA