Petak, 18.07.2014.

14:13

Nikolić: Za ugled srpskog fudbala

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da su šanse njegove ekipe u eventualnom duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom polovične.

Izvor: MN

Default images

Partizan u drugom kolu igra sa Torshavnom. "Crno-beli" su na svom stadionu trijumfovali sa 3:0 u prvoj utakmici, a revanš je naredne nedelje.

Ukoliko prođu, u trećem kolu kvalfikacja sastaće se s boljim iz duela između Ludogoreca i Didelanža iz Luksemburga. Bugarski tim je u prvom meču slavio sa 4:0.

"Ne dešava se tako često da izjednačeni protivnici u kontinuitetu ostvaruju pobede. S obzirom da su oni prošle godine pobedili u međusobnom duelu, mislim da ove Partizan može da se suprotstavi na pravi način. Uz malo uigravanja, za mene su, pre početka duela, šanse 50:50", rekao je Nikolić, a prenosi klupski sajt.

"Imamo dosta informacija o Ludogorecu. Ako se ne varam, oni su prošle sezone igrali u četvrtfinalu Lige Evropa, a pre toga su izbacili i italijanski Lacio. Zadržali su isti tim od prošle sezone, čak su i doveli četiri pojačanja... Vrlo komplikovana ekipa", rekao je Nikolić i dodao da i Partizan ima svoje adute.

Ipak, šef stručnog štaba Partizana kazao je da još ne treba razmišljati o Ludogorecu, već da ekipa treba da se spremi za revanš s Torshavnom.

"Mi treba da mislimo na HB. Treba revanš da pripremimo kako treba i da zadržimo ugled ovog kluba i srpskog fudbala, koje je poljuljano poslednjih dana", kazao je Nikolić.

Partizan će u eventualnom trećem kolu prvo gostovati u Bugarskoj 29. ili 30. jula, dok će nedelju dana kasnije biti domaćin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: