Capital.ba

Vjerni potrošači…

01.10.2009. / 18:42

joyLONDON, Britanski trgovački lanac “Joy” organizovao je akciju u kojoj je ponudio besplatnu odjeću za prvih 25 žena koje se pojave u tek otvorenoj radnji samo u donjem vešu.

Iako je zvučalo kao “previše” vlasnici radnji za žensku odjeću bili su oduševljeni kada im se u radnju sa ulice “sjurilo” oko 50 polugolih dama. Oduševljene su bile i žene koje su krenule po svoj besplatan komad garderobe, ali ne i policajci koji su patrolirali.

“Čekale smo u redu pred radnjom od devet ujutru i onda je došla policija i naredila nam da se obučemo. To su naša prava”, rekla je jedna 27-godišnja devojka u gaćicama i brushalteru.

Očevici kažu da su “bezobrazni policajci” čak natjerali zaposlene u radnji da iz izloga skinu reklamu za ovu akciju govoreći da je neprimjerena.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!