Capital.ba

Elektroprivreda HZHB ostvarila 14,5 miliona KM dobiti

01.10.2009. / 18:19

elektroprivreda-hzhbMOSTAR, Nadzorni odbor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar na svojoj redovnoj sjednici održanoj u srijedu razmatrao je i jednoglasno usvojio izvještaj o polugodišnjem poslovanju JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar za 2009. godinu.

Kako je saopšteno iz Biroa za informisanje tog poduzeća, na sjednici je izraženo zadovoljstvo ostvarenom dobiti od 14,5 miliona maraka za prvih šest mjeseci, uprkos teškom poslovnom okruženju i posljedicama aktuelne ekonomske krize.

Naglašena je podrška i preporuka Upravi Društva da nastavi s efikasnim provođenjem niza mjera predviđenih planom poslovanja za 2009. godinu koje su, uz povoljne hidrološke prilike u proteklom periodu, i dovele do ostvarenja pozitivnih rezultata poslovanja.

Nadzorni odbor je takođe izrazio očekivanja da će aktivnosti oko zatvaranja elektroenergetske bilanse ovoga poduzeća za predstojeću 2010. biti pravovremeno i uspješno okončane što je i preduslov za normalno poslovanje, a posebno je u interesu kupaca električne energije, navodi se u saopštenju.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Elektroprivreda HZHB ostvarila 14,5 miliona KM dobiti

    1. leemi

      Imenjace idi tamo gdje ti je mjesto,pusti Mila da radi za sta ga je narod birao.
      Imas sledece izbore,ako se oizlijecis i sansu, a Mila pusti!
      Ne brukaj nam Ime.

    2. lemi

      a nas mile ima tri puta vecu distributivnu mrezu i duplo vise proizvodnih kapaciteta pa opet kaska za ovim rezultatom