Capital.ba

NS RS o konsolidovanom izvještaju o izvršenju budžeta

01.10.2009. / 17:47

nsrsBANJALUKA,  Narodna skupština Republike Srpske (RS) nastavila je u popodnevnim časovima 33. redovnu sjednicu razmatranjem Konsolidovanog izvještaja o izvršenju budžeta RS za prvih šest mjeseci ove godine.

U skladu sa ranijom najavom, sjednici ne prisustvuju poslanici SDS-a, PDP-a i SRS-a RS, zbog toga što je Radio-televizija RS odbila da prenosi raspravu o ovoj tački dnevnog reda.

Među preostalim tačkama dnevnog reda sjednice, koja je prekinuta u utorak, 29. septembra, nalazi se i Izvještaj o radu MUP-a RS za prvih šest mjeseci, te redovni Izvještaj o saradnji institucija RS sa Međunarodnim krivičnim sudom za ratne zločine počinjene na prostoru bivše Jugoslavije sa sjedištem u Hagu za period april-juni.

Poslanici će raspravljati i o izvještajima o realizaciji Programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za prvih šest mjeseci ove godine i Komisije za hartije od vrijednosti RS o radu i stanju na tržištu hartija od vrijednosti za 2008. godinu, kao i tri izvještaja Agencije za osiguranje RS o stanju u sektoru osiguranja, radu Agencije za osiguranje RS i o njenom finansijskom poslovanju.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!