Capital.ba

Konkurs za najbolji rad na temu dječije štednje

01.10.2009. / 16:10

nlb-bankaBANJALUKA, NLB Razvojna banka je povodom Dana štednje objavila konkurs za izbor najboljeg likovnog rada i slogana na temu dječije štednje, saopšteno je iz ove banke.

Cilj konkursa je da djeca predškolskog i školskog uzrasta, u neformalnom takmičenju i kroz igru, uče o značaju štednje, uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada za svoje škole i vrtiće.

Za škole i vrtiće iz kojih dođu najbolji radova obezbijeđene su nagrade od 3.000 KM za prvoplasirani, 1.500 za drugoplasirani i 1.000 KM za trećeplasirani rad, dok će nagrade u vidu štednih knjižica dobiti i autori nagrađenih radova.

Konkurs je podijeljen u dvije kategorije – u prvom za izbor najboljeg likovnog rada na temu dječije štednje mogu učestvovati djeca iz vrtića i školarci od prvog do petog razreda osnovnih škola, dok u drugoj kategoriji za izbor najboljeg slogana i naziva za dječiju štednju mogu učestvovati djeca od šestog do devetog razreda osnovnih škola.

Zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti do 26. oktobra, a radovi se šalju u kovertama zapakovani po razredima za osnovne škole i grupama za vrtiće uz obavezno ime autora, razreda, razrednog stariješine ili nastavnika likovnog i naziva škole/ autora, grupe, vaspitača i naziva vrtića. .

Radovi se dostavljaju na adresu NLB Razvojna banka AD Banjaluka, Ulica Milana Tepića br. 4 za konkurs “Dan štednje”.

NLB Razvojna banka najavljuje da u nedjelji štednje, od 26. do 31. oktobra, priprema i druge pogodnosti za svoje štediše o kojima će biti blagovremeno obaviješteni

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Konkurs za najbolji rad na temu dječije štednje

    1. os petar kosic

      kada ce biti objavljeno ime pobjednika najboljeg likovnog rada???da li sav novac ide skoli ili samo autoru???zanima me jer sam i ja autor jednog od ostalih crteza :PPPP

    2. RuzaMJackson

      kada ce se znati pobednik..zelim da znam jer je moj rad medju ostalim radovima =)

    3. ivana

      kada ce biti objavljeno ime pobijednika?

    4. stefann

      kad ce biti objavljeno ime dobitnika :PP slogan…i autor rada..

    5. xxxxx

      Pozdrav

      Interesuju me rezultati,tj.imena pobjednika kao i nazivi skola iz kojih su autori radova===;

      thanks

    6. jelena

      Kada ce biti objavljeno ime pobijednika ?