Šarić sutra na poligrafu!

- Šarić će prvo biti poligrafski ispitan, a potom će u svojstvu građanina biti saslušan i na sve okolnosti o kojima je bilo reči na prethodnom glavnom pretresu u Specijalnom sudu - izjavio je Šarićev branilac Radoslav Baćović

  • 2

Branilac Darka Šarića Radoslav Baćović potvrdio je da će Šarić biti  ispitan na poligrafu sutra pre podne, a potom i saslušan o događaju na Jelovoj gori.

- Šarić će prvo biti poligrafski ispitan, a potom će u svojstvu građanina biti saslušan i na sve okolnosti o kojima je bilo reči na prethodnom glavnom pretresu u Specijalnom sudu. Izjasniće se o događaju na Jelovoj gori, kao i o 7,2 miliona evra koje je pomenuo u sudnici - izjavio je advokat Baćović za Danas.

Prema njegovim rečima, Šarića biti ispitan u prostorijama u sklopu Pritvorske jedinice u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici. Ispitivanju će prisustvovati Baćović kao branilac i predstavnici Tužilaštva za organizovani kriminal. Javnost će biti isključena.

Za poligrafsko ispitivanje Šarić se sam dobrovoljno prijavio.

Šarić je za sudskom govornicom u Specijalnom sudu 16. juna izjavio da je Rodoljub Milović, načelnik UKP, čovek koga je u izjavama više puta označio nadimkom „general Papaja“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirkooo

    16. jul 2014 | 00:46

    Bjezi nakazo narkomanska, trovacu djece.

  • Hercegov grad

    16. jul 2014 | 15:13

    Nezavisno od svega verujem da je Saric nekom dao pare da se eleminise iz pracenja!Ovo na Jelovoj Goti je tacno i to niko ne spori?!Posto mu sudi sudija ucesnik tog sastanka mislim da ima velike sanse da se izvuce!Sudija je tu da proprati situaciju da ne krene u pogresnom smeru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA