Vučić sa Šokenhofom i Falenskim

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaje se danas sa poslanicima nemačkog Bundestaga Andreasom Šokenhofom i Hansom Joakimom Falenskim.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.07.2014.

00:00

Default images

Sastanak će biti održan zgradi Vlade u Nemanjinoj ulici, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Nemački poslanici Šokenhof i Falenski doputovali su danas u dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje će razgovarati sa predstavnicima Vlade i opozicije.

Kako je Tanjugu rečeno u ambasadi Nemačke u Beogradu, Šokenhof i Falenski sastaće i sa ministrom privrede Dušanom Vujovićem, ministarkom zaduženom za evrointegracije Jadrankom Joksimović i direktorom Kancelarije za Kosovo Markom Djurićem,

Na dnevnom redu će prema najavama iz Berlina biti pitanja vezana za pripreme Srbije na putu ka EU, dalja primena sporazuma Beograda i Prištine, odnosi sa Kosovom, kao i ekonomska situacija u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: