Utorak, 08.07.2014.

13:15

Solanž Nouls prvi put javno progovorila o napadu na Džej Zija

Sestra pop dive Bijonse, Solanž Nouls, prvi put je za magazin "Lucky“ javno progovorila o famoznom napadu na Džej Zija u liftu na Met Gala balu.

Izvor: Super žena

Default images

I dok je ceo svet brujao o napadu Solanž na supruga svoje sestre, ovoj poznatoj porodici dugo je trebalo da daju javno saopštenje oko toga šta se zapravo desilo. Dok je Bijonse nakon napada nastavila da kači slike sa svojom sestrom na društvene mreže, kao da se ništa nije dogodilo, Solanž se nije oglašavala sve do sada.

Pored ostalog, Solanž je za magazin "Lucky“ prvi put prokomentarisala incident u liftu.

"Ono što je najvažnije je da smo moja porodica i ja sada u dobrim odnosima“, rekla je Solanž koja je incident u časopisu nazivala "ona stvar“.

"Moja porodica i ja smo sve izneli u javnom saopštenju i pomirili smo se sa postojaćom situacijom“, rekla je Solanž aludirajući na Bijonsino saopštenje medijima da su oni baš kao i svaka druga porodica koja ima probleme.

Tada je u izjavi pisalo kako i Solanž i Džej Zi preuzimaju odgovornost za svoje postupke i da su oprostili jedno drugom te nastavili dalje kao jedna porodica.

Solanž tvrdi kako ovaj događaj nije uticao na odnos sa njenom sestrom, jer prema njenim rečima, ona i Bijonse dele iste vrednosti koje su usvojile još kao deca, a to je da uvek budu jedna uz drugu bez obzira na sve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: