Ponedeljak, 30.06.2014.

15:13

Poznate ličnosti okupirale Porto Montenegro

Proteklog vikenda većina naših poznatih ličnosti provela je u Crnoj Gori, uživajući u čarima najelitnije morske luke u Tivtu.

Izvor: Super žena

Default images

Razloga za provod bilo je više između kojih i Super Wine u organizaciji Supermarketa, kao i otvaranje kluba Scaramanga koji će disko muzikom i gostovanjima stranih di-džejeva uneti potpuno novu dimenziju u noćni život primorja.

Pogledajte kako su se ovog vikenda provele srpske poznate ličnosti među kojima su Ana Stanić, Milan Gromilić, Tamara Grujić, Ivon Jafali, Sergej Trifunović, Miodrag Kostić, Nigor, Tanja Bošković i drugi…
.
.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: