Četvrtak, 26.06.2014.

12:20

Danas je muzička zvezda, a nekada su joj govorili da peva "kao koza"

Sada se Šakirini hitovi slušaju širom planete, ona puni neke od najvećih koncertnih dvorana na svetu, a kada je bila u osnovnoj školi njen talenat su osporavali!

Izvor: prva.rs

Default images

Naime, profesor muzičkog koji je predavao Šakiri u osnovnoj školi uvredio ju je rečima da peva kao koza i izbacio iz hora.

"Sada se smejem, ali mi je na taj period ostalo veoma traumatično sećanje. Sanjala sam da ću biti pevačica, a taj čovek, profesor muzučkog, nije hteo da me primi u hor", požalila se Šakira.

Pevačici su, za razliku od profesora, podršku pružili roditelji kojima njeno glasno pevanje nije smetalo. Ipak, profesor je uporno tvrdio da od nje neće biti pevačica jer je njen vibrato prejak.

Izgleda da se prevario...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: