Božji hotlajn privukao 250.000 ljudi

Direktna telefonska linija s Bogom, koju je pre šest meseci uspostavio holandski umetnik Johan van der Dong, privukla je više od 250.000 ljudi da ostave Bogu svoju poruku.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.09.2009.

14:30

Default images

Božji "hotlajn" treba da omogući ljudima da u neposrednoj komunikaciji sa Svevišnjim srede misli, olakšaju dušu i odmore se na trenutak od svakodnevnog života.

Okretanjem broja može se čuti poruka - "Zdravo, dobili ste Boga. Budući da nisam u prilici da se javim, ostavite poruku nakon zvučnog signala".

Do sada je poruku ostavilo više od 250.000 ljudi.

Molitve će ponovo postati važne kao što su nekada bile", tvrdi Van der Dong, koji kaže da je došao na ovu ideju kako bi ljude podsetio na duh zajedništva i uspostavio kontakt Boga sa svojim sinovima.

Božja "telefonska sekretarica" će primati poruke do nedelje, 4. oktobra, a holandski umetnik tvrdi da ne preslušava poruke, navodeći da su razgovori i molitve upućene Bogu striktno privatna stvar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: