Automobili

Subota, 21.06.2014.

15:44

Isterivao pravdu - dobio pravednu kaznu

Svakodnevno smo svedoci saobraćajnih prekršaja koje čine nesavesni vozači. Većina prođe nekažnjeno, ali ponekog od njih na kraju stigne mnogo teža kazna nego što je očekivao.

Izvor: B92

Default images

Koliko ste puta videli vozilo koje se kreće ulicom u nedozvoljenom smeru, čiji vozač prolazi nekažnjeno, i pomislili kako nema pravde?

Praveći reportažu o vozačima koji čine saobraćajne prekršaje u blizini Golden gejta, reporter iz San Franciska snimio je motociklistu kako vozi u suprotnom smeru od dozvoljenog. I kada je izgledalo da će vozač motocikla proći nekažnjeno, dogodio se neočekivani obrt.
Motociklista se vratio i vređajući novinara protestovao zbog toga što ga snimaju bez njegove dozvole.

Dok se žalio na TV kameru, nije bio svestan da ga je snimila saobraćajna kamera. Ubrzo su stigli i policajci, a kada su hteli da mu napišu kaznu za vožnju u pogrešnom smeru, ustanovili su da nema osiguranje, kao i da je vozio iako je imao zabranu upravljanja motociklom.

Na kraju mu je, pored svih kazni, oduzet i motocikl na 30 dana.

Pogledajte prilog TV stanice KRON4 koji pokazuje da pravda ponekad ipak sustigne krivca:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: