Poraz Đokovića i Tipsarevića

Izvor: Nina Kolundžija

Utorak, 10.06.2008.

22:19

Default images

Srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević poraženi su u utorak u prvom kolu turnira Kvins u Londonu u konkurenciji dublova od Rika De Vesta i Krisa Hagarda rezultatom 2:0 po setovima 6:4, 7:6. De Vest i Hagard će u narednom kolu igrati sa Marselom Melom i Andreom Saom koji su bili slobodni u prvom kolu. Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki igraju u sredu mečeve drugog kola u singlu.

Treći teniser sveta sastaje se sa Rokom Karanušićem, dok Janko Tipsarević igra sa Ivom Minarom, a ukoliko naši teniseri pobede igraće jedan sa drugim u narednoj rundi. Nateži posao imaće Viktor Troicki čiji protivnik je četvrti nosilac Argentinac David Nalbandijan.

Prvi nosilac je Rafael Nadal koji se sastaje u drugom kolu sa Jonasom Bjorkmanom.

Nagradni fond turnira je 713.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: