Srbija

Utorak, 17.06.2014.

17:26

"Foodpanda" stigao u Srbiju

Svetski online servis za dostavu hrane - Foodpanda, koji postoji u više od 50 zemalja sveta, otvorio je predstavništvo i u Srbiji.

Izvor: Tanjug

Default images

Ta globalna kompanija korisnicima omogućava da naruče hranu putem interneta, a zahvaljujući partnerstvu sa velikim brojem restorana, nudi i veliki izbor jela.

Korisnici mogu da poruče jela putem sajta www.foodpanda.rs, ali i uz pomoć Foodpanda aplikacije koja je dostupna za iOS, Android, Windows Phone i Nokia platforme.

Porudžbine korisnika se čuvaju online, što omogućava brže ponovno naručivanje, pamti se i po više adresa po korisniku čime je izbegnuto ukucavanje adrese prilikom svake porudžbine.

Foodpanda je osnovana u maju 2012. godine i ostvarila je veliki rast, pa se sa tržišta Singapura vrlo brzo proširila. Sada postoji u 53 zemlje, ima partenrstvo sa više od 22.000 restorana na četiri kontinenta, a planira se i dalje širenje.

Nedavno je na European Teć Startup Awardsosvojila nagradu za najbolji tehnološki start-up, navedeno je u saopštenju tog servisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

1 d

Svet

Bankrotirao poznati proizvođač automobila

Proizvođač automobila Great Wall Motors imao je velike planove za svoje poslovanje u Evropi. Ali sada će svi radnici u Nemačkoj verovatno biti otpušteni. Da li je ovo tek početak kraja?

13:15

29.5.2024.

4 h

Podeli: