Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.06.2014.

20:27

Lev: Španija može da odbrani titulu

Selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev rekao je da selekcija Španije ima ono što je potrebno da odbrani titulu šampiona sveta.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

On je napomenuo da snaga Španije dolazi zbog toga što su dva kluba iz te zemlje igrala finale Lige šampiona, kao i to što je aktuelni šampion i Evrope i sveta.

"Španija je i dalje gladna da postigne ono nemoguće i ima igrače koji igraju na najvišem nivou već dugo, dugo vremena", rekao je Lev.

“Crvena furija“ će igrati u grupi B na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa selekcijama Holandije, Čilea i Australije.

Lev je, pored Španije, govorio i o tome šta bi moglo da odluči pobednika Mundijala, prema njegovim rečima, igrači sa klupe biće presudan faktor zbog teških vremenskih uslova u Brazilu.

Selektor Nemaca je rekao da fudbaleri ne bi trebalo da je počinjanje utakmice na klupi kazna i naglasio je da sveže rezerve mogu da naprave razliku na terenu u drugom poluvremenu.

Nemačka će igrati u grupi G u Salvadoru, Resifeu i Fortalezi, gde je vreme vlažno i toplo. Lev je istakao da će klima biti glavni faktor na turniru.

Nemci će takmičenje početi protiv Portugala, a u grupi će još igrati sa Ganom i SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu