Predao se ubica Vojislava Škrbića, u policiju došao sa advokatom

Lj. P.

12. 06. 2014. u 14:37

Inspektorima novosadske kriminalističke policije, predao se Dušan B. (25) iz Bačkog Dobrog Polja. Još se traga za Milošem M.

INSPEKTORIMA novosadske kriminalističke policije, predao se Dušan B. (25) iz Bačkog Dobrog Polja, jedan od osumnjičenih za ubistvo Vojislava Škrbića (40) iz Kaća u restoranu „Gondola“ 22. maja uveče. On je, saznaju „Novosti“, u četvrtak oko 14 časova došao u policiju u pratnji branioca i predao se posle četvoronedeljnog skrivanja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje. I dalje se, međutim, traga za Milošem B. (33) iz Stepanovićeva, koji je te večeri bio sa Dušanom B. u lokalu.

Posle ispaljena dva hica u prepunom restoranu „Gondola“, dvojica osumnjičenih su pobegli, u dva vozila, a nekoliko dana posle zločina, u blizini Beočina, pronađen je crni BMV novosadskih registarskih oznaka, za koji se pretpostavlja da je vozio osumnjičeni Dušan B. U neoštećenom vozilu su, saznajemo, otkriveni i materijalni tragovi.

Ovaj dvadesetpetogodišnjak iz Bačkog Dobrog Polja se sumnjiči da je potegao oružje, a po nezvaničnim saznanjima, u Škrbića su ispaljena dva metka velikog kalibra.

Škrbić je označavan kao jedan od glavnih narko-dilera u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije