BEKUTA: Pokušali su da razdvoje Mrku i mene, ali on me nikada neće ostaviti! (FOTO)

- Ta njegova mudrost sa kojom mi pristupa i njegova velika smirenost bili su glavni aduti. Čujemo se po 20 puta na dan, on nije tip koji šalje poruke, ali non-stop smo na vezi - kaže pevačica

  • 21

Pevačica Ana Bekuta koja je već dve godine u vezi sa Milutinom Mrkonjićem kaže da je on prati svuda, i podržava u svemu, a Ana kaže da je njihova ljubav toliko jaka da ju je nemoguće uništiti, iako su ljudi pokušavali da ih razdvoje.

- Da li sam igde bila a da nije bio i Milutin?! On mene svuda prati, kao i ja njega. Mi smo od početka bili jako hrabri. Našu ljubav nismo dali ni po koju cenu. Pokušali su da nas razdvoje, čak nisam ni bila svesna toga, ali nisu uspeli. Neće ni moći, sad se najviše volimo. Nama su se svi mešali u ljubav, ali sve im je to džaba. Milutin me nikad neće ostaviti - kaže pevačica samouvereno i objašnjava da ju je Mrkonjić osvojio svojom mudrošću.

- Ta njegova mudrost sa kojom mi pristupa i njegova velika smirenost bili su glavni aduti. Čujemo se po 20 puta na dan, on nije tip koji šalje poruke, ali non-stop smo na vezi - priča Bekuta.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MC KG

    12. jun 2014 | 12:25

    Cim se pametan stidi , time se lud ponosi , sram da vas bude oboje .

  • Lady

    12. jun 2014 | 12:20

    Ovo dvoje bi trebalo zabraniti svuda.Degutantno

  • N

    12. jun 2014 | 14:39

    Sta reci nego bruka velika , sad mu zena nevalja zato stoje ostarila a izrodili su decu , unuke , i praunuke .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA