UOČI SP U FUDBALU: Prošetajte ukrašenim ulicama Brazila! (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko odete na početnu stranicu Gugla, primetićete malog čoveka kako pimpuje fudbalsku loptu. On će vas odvesti na ulice Brazila i pokazati vam kako su ukrašene i obojene pred početak Svetskog kupa

  • 1

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu počinje sutra i tada će sve oči biti uprte u ovu zemlju Latinske Amerike, i u najbolju sporednu stvar na svetu. Gugl je omogućio da interaktivno prošetamo ulicama Brazila, uživamo u prelepo ukrašenim ulicama i udahnemo atmosferu pred ovaj veliki sportski događaj. 

Fudbal sa sobom nosi, pogotovu na Svetskom kupu, nadu i snove milijarde navijača. Od sutra, kada bude odigran prvi meč na prvenstvu između Brazila i Hrvatske u Sao Paolu, gledaćemo fudbalske majstore i najbolje svetske reprezentacije na delu.

Korisnici interneta mogu da osete običaje i kulturu Brazila, iako su hiljadama kilometara daleko, uz pomoć Google Street View-a. Ovakvo istraživanje Brazila je možda najbolji način da "budete tamo", a da ne sednete u avion i otputujete. Ipak, podrazumeva se da je obavezno posedovanje kompjutera ili tableta.

Brazilci su sredili i ofarbali ulice u gradovima koji su domaćini na Svetskom prvenstvu. Murali, grafiti, zastave i trake u bojama Brazila dominiraju ulicama.

Gugl alatke (Google maps, Google street view, Google earth) su možda najveća čuda u 21. veku. Sposobnost da nas interaktivno odvedu bilo gde na planeti, da nam pokažu bilo koga ili bilo šta, je fantastično.

Prošetajte ulicama Brazila i udahnite delić euforije na OVOM linku. 

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA