Capital.ba

Uhapšen direktor “Kvaliteta”

22.09.2009. / 14:59

hapsenjeNIŠ, Službenici Policijske uprave u Nišu uhapsili su Nišliju, čiji su inicijali N. J. (48) i priveli ga istražnom sudiji niškog Opštinskog suda, zbog zloupotreba službenog položaja, falsifikovanja službene isprave, poreske utaje i oštećenje povjerioca.

Policija je saopštila da je N. J., kao direktor preduzeća “Kvalitet” iz Niša bez znanja Upravnog odbora, zaključenjem štetnog ugovora sa firmom “Puma” iz Niša i falsifikovanjem službene isprave oštetio “Kvalitet” za 6.301.237 dinara (oko 68.000 evra).

Nakon saslušanja istražni sudija Opštinskog suda u Nišu osumnjičenom N. J. je odredio pritvor u trajanju od osam dana.

Niška policija uhapsila je i lice sa inicijalima A. N. (25) iz Niša zbog iznude, saopštila je danas policija u ovom gradu.

Osumnjičeni je u dužem vremenskom periodu od M. C. (29) iz Niša, na ime već isplaćenog duga, potraživao 90.000 evra uz prijetnju ubistvom i zaplijenom imovine.

A.N. je uhapšen prilikom primopredaje 2.900 evra, a nakon saslušanja istražni sudija Opštinskog suda u Nišu osumnjičenom je odredio jednomesečni pritvor.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!