Nedelja, 08.06.2014.

08:26

U Srbiji danas veoma toplo, do 32°C

U Srbiji danas pretežno sunčano i veoma toplo, a najviša dnevna temperatura će biti od 27 do 32 stepena.

Izvor: Tanjug

Default images

Posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde su mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i istočnim krajevima.

Jutarnja temperatura od 10 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 27 do 32 stepena, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab do umeren, uglavnom severni.

I u Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo.Vetar slab do umeren, uglavnom severni. Jutarnja temperatura biće oko 17, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 15. juna, biće pretežno suncano i veoma toplo. Samo ponegde kratkotrajni popodnevni pljuskovi i grmljavina, uglavnom u planinskim predelima

Najviša temperatura od 28 do 34 stepena. Od petka svežije, nestabilno, češći pljuskovi i grmljavine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

22 h

Podeli: