Region

Svet

Pinkove zvezde: Audicije za novi šou počinju 14. juna!

Televizija Pink se uveliko priprema za novi šou program u sopstvenoj režiji koji će pružiti priliku novim talentima da postanu muzičke zvezde. Radni naziv projekta je "Pinkove zvezde", a šou počinje sa emitovanjem 1. septembra.

Pinkove zvezde: Audicije za novi šou počinju 14. juna!



Prva audicija je zakazana već za 14. jun u 13h u zgradi RTV Pink, Neznanog junaka 1, a nakon toga će biti održane audicije u Nišu, Novom Sadu, Subotici, Sarajevu, Banja Luci i Podgorici. U takmičenju mogu učestvovati i bivši učesnici nekih drugih takmičenja, koji nisu imali uspeha u dosadašnjim sličnim takmičenjima.

"Televizija Pink je u protekle dve decenije stvorila mnoge zvezde, poput Željka Joksimovića, Nataše Bekvalac, Lexington i Tropic benda i mnogih drugih, čime je dokazala da ima nepobitno najveću medijsku snagu. Osim najgledanije televizije u Srbiji sa nacionalnom frekvencijom, poseduje i deset muzičkih kanala različitih žanrova, a sarađujemo sa najboljim domaćim autorima, poput Marine Tucaković, Damira Handanovića, Dragana Brajovića, Aleksandra Milića Milija, Marka Kona… Sve ovo govori da takmičari koji budu deo ovog projekta imaju po prvi put zaista najveću šansu da postanu velike zvezde. O njihovoj karijeri brinuće se lično Milica Mitrović, koja rukovodi celokupnim sistemom zabavnih emisija koje se emituju na Pinku", kažu iz produkcije.

Posle "Bravo šoua" i emisije "Stotka", ovo je treći veliki samostalni muzički projekat koji će Pink pokrenuti u ovoj godini.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>