Društvo

ONA JE DOKAZ DA SE MOŽE: Mlada Srpkinja svojim talentom osvaja Holivud!

Objavljeno: 07.06.2014 | 18:04Izvor: Telegraf.rs

Mlada srpska glumica Andrea Gavrić, koja je do sada učestvovala u snimanju nekih od najpopularnijih serija poput “Revenge”, “Glee”, “How I met your mother”, “The crazy ones”, 22. juna imaće u San Francisku imaće premijeru svog filma "Broken Gardenias"

U potragu za svojim snovima krenula je sa jednim koferom i avionskom kartom. Želju da stane rame uz rame sa najvećim holivudskim zvezdama nisu mogle da spreće ni hiljade kilometara udaljenosti od kuće, porodice i prijatelja.

Andrea Gavrić uskoro će moći da se pohvali da je jedna od Srpkinja koje su uspele u Holivudu. Ova mlada devojka do sada je gostovala u nekim od najpopularnijih serija poput “Revenge”, “Glee”, “How I met your mother”, “The crazy ones” … a, trenutno radi na web emisiji čiji je producent i idejni tvorac, “Hollyfuk”, kao i na scenariju za film “This side of tomorrow”, čiji je pisac i režiser Metju M. Džouns.

Dvadeset i drugog juna na festivalu u San Francisku biće prikazan njen privi film “Broken Gardenias”. Nakon čega će moći da se pohvali da je zaista deo Holivuda.

Ipak, stići dovde nije bilo lako.

- U početku, sve mi je bilo nepoznato, ali sam se vremenom uklopila i zavolela ovaj grad. Najteže mi je pala udaljenost od porodice i prijatelja.Odricanja su bila potrebna, samim tim što sam morala da ostavim sve iza sebe, i počnem od nule. Ipak, to mi je pomoglo da shvatim šta su prave vrednosti, koliko su bitni porodica i prijatelji, i koliko znači njihova podrška – kaže Andrea.

Ova mlada devojka koja govori četiri svetska jezika oduvek je znala da će se baviti umetnošću. Završila je muzičku i baletsku školu, ali je još u mlađim danima želela da želela da pored “umetničke” ima i “profesiju u rezervi”, te je završila i srednju Turističku školu. Nakon toga rešila je da krene put svojih snova.

Informišući se o fakultetima iz inostranstva, naišla sam na Američku akademiju dramskih umetnosti, koja postoji u Njujorku i Holivudu. Odlučila sam da apliciram za akademiju u Holivudu. Audicije su se održavale u Americi i Evropi, ali nažalost, ne i u Srbiji. Zbog obaveza u školi nisam bila u mogućnosti da putujem, ali mi je odobrena online audicija, jer su ih moj odličan uspeh, ali i CV zainteresovali. Primljena sam na akademiju, i dobila sam maksimalnu stipendiju za internacionalne studente – priča ova mlada umetnica.

Da bi momogla svima koji imaju slične snove njenima, Andrea je osnovala “Klub srpskih talenata”, koji je finansiran od strane Stejt departmenta SAD-a kao bi mogla da pomogne mladim, talentovanim ljudima da se školuju i izraze svoje talente.

Andrea je odlučna u nameri da uspe kao Holivudska glumica. Iako je Srbija njena zemlja, u kojoj je rođena i u kojoj je provela svoje detinjstvo, veruje da su šanse za uspeh u Americi mnogo veće. Ponosna je na svoj dosadašnji uspeh, ali sanja da jednog dana na filmskom platnu zaigra sa En Hatavej i Kim Katral, koje su završile upravo Američku akademiju dramskih umetnosti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u