GVINET KRALJICA BISERA: I voda ima osećanja! (FOTO)

- Negativnost menja strukturu vode i molekuli se ponašaju drugačije u zavisnosti od reči ili muzike koja se izražava oko njih - reče poznata glumica i uđe u istoriju

  • 9

Glumica Gvinet Paltrou, koja je nekrunisana kraljica urnebesnih izjava, ponovo briljira i ovoga puta je zaključila da voda ima osećanja, a mi vas podsećamo na neke od njenih nezaboravnih bisera koji se godinama prepričavaju!

Ako niste znali, svojim ponašanjem možete da povredite tanana osećanja vode, a to je objasnila neverovatnom izjavom koja glasi ovako:

- Fascinirana sam naglim razvojem nauke koja proučava energiju svesnog i njen uticaj na materiju. Imam knjigu u kojoj se navodi da negativnost menja strukturu vode, i kako se molekuli ponašaju drugačije u zavisnosti od reči ili muzike koja se izražava oko njih.

Ovo je samo jedna u nizu njenih smehotresnih zaključaka među kojima su i sledeće umotvorine:

- Radije bih umrla nego da moja deca jedu supu iz kesice!

- Takva sam, kakva sam. Ne mogu da se pretvaram da zarađujem 25.000 dolara godišnje.

- Mi smo ljudi, a sunce je sunce - kako ono može da bude štetno za nas? Mislim da ništa što je prirodno ne može da bude štetno za nas!

- Pre bih pušila krek nego jela sir iz konzerve.

- Napunila sam 29 godina... to znači da mi nije preostalo još mnogo dobrih godina.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suza za Srbiju

    7. jun 2014 | 17:08

    Da, postoji jako lepa prezentacija, cini mi se da su Kinezi(ako ne gresim) naucno dokazali reagovanja molekula vode u raznim situacijama, pri preglasnoj i tihoj muzici, galami i tihom govoru, ruznim i lepim recima, u sustini lose - dobro, i moze da se vidi da molekul vode, isto kao i mi, na kraju krajeva, reaguje na takve promene, pri tihoj prici, muzici, blagim recima to su neverovatno lepi oblici, dok kod suprotnog gube svoj oblik, koliko se secam i boju. Isto je dokazano i za biljke, i biljke reaguju na ovaj nacin, u zavisnosti od situacije, ili rastu ili uginu.

  • Философ

    7. jun 2014 | 22:18

    Глупа је само критика наведених изјава... 1. Молекуларна структура воде је промењива, и на њу утичу спољашњи утицаји-речи, музика, чак и мисли. А освештана вода се не квари годинама, захваљујући молитвама Цркве. 2. Супа из кесице није здрава, и свако ко воли своју децу, и при том може да им то и обезбеди, треба да их храни природно и здраво. 3. Нејасан је контекст, али дефинитивно није сиромашна. 4. Релативно тачно, али је у нама проблем. 5. Можда је здравији, јер конзервирана храна 101% није! 6. Човек је смртан, па и она то зна-дакле тачно.

  • ZanaN

    8. jun 2014 | 00:52

    Ništa glupo nije rekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA