Petak, 06.06.2014.

15:10

Džej Zi: Vreme je da se Rijana dovede u red

Pevačica je nedavno uspela ponovo da privuče svu pažnju medija kada se pojavila na dodeli modnih nagrada u veoma provokativnoj haljini. Mnogi su se složili da ovakvu haljinu samo Rijana može da ponese, dok su drugi komentarisali da je previše slobodna i provokativna, a čini se da je tog mišljenja i reper Džej Zi.

Izvor: Super žena

Default images

Prema neimenovanom izvoru, reper Džej Zi, koji je inače zadužen za Rijaninu slavu, odlučio je da pevačicu “dovede u red”.

“Vreme je da Rijana prekine sa takvim oblačenjem i ponašanjem. Ponaša se kao da živi u getu, a ni rečnik joj nije ništa bolji”, rekao je Džej Zi, a prenosi neimenovani izvor.

“Čak je i Bijonse pristala da posavetuje Rijanu i nauči je par lekcija iz lepog ponašanja. Bijonse je uči i kako da lepo odgovara na pitanja novinara prilikom intervjua”, dodaje izvor.

Međutim, to nije sve, izgleda da je reper u želji da izvede Rijanu na pravi put umešao prste i u njen ljubavni život, jer se šuška da je on glavni krivac za Rijanin raskid sa Drejkom. Pored toga, Džej Zi želi da Rijana prekine da izdaje albume pod etiketom “Roc nation”.

“Džej Zi je upozorio Rijanu da prekine sa porocima i da se dovede u red, jer ako nastavi tako, on ne planira da je i dalje podržava u karijeri”, navodi izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

15 h

Podeli: