Zanimljivo

Promenila lični opis da bi ličila na Viktorijinog anđela

Objavljeno: 03.06.2014 | 14:57Izvor: Telegraf.rs

Plastični hirurzi su uspeli da izvedu minimalne korekcije, napravivši ovu devojku azijskom verzijom Mirande Ker, trudeći se da izbegnu rizike kojima se izlaže opsednuta manekenka iz Južne Koreje.

Mladi, južnokorejski model, Hong Ju Reum, podvrgla se nizu plastičnih operacija kako bi u potpunosti promenila fizički izgled i dostigla svoj cilj, da izgleda kao njen idol, manekenka Miranda Ker.

- Kada sam je prvi put videla u časopisu, želela sam da izgledam kao Miranda. Ona ima bejbi fejs, ali je tako seksi – objasnila je svoju opsesiju Reum.

Zidovi njene sobe izlepljeni su plakatima njenog idola. Iako nije neobično da mladi imaju svoje idole, ova devojka je napravila korak dalje, rizikujući da ozbiljno ugrozi svoje zdravlje.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji lokalne televizije, pričala je o svojoj opsesiji i odluci da napravi radikalne promene i svom životu.

Pohvalila je svoje lekare za uspeh koji su postigli. Oni su, međutim, uspeli da izvedu minimalne korekcije, napravivši ovu devojku azijskom verzijom Mirande Ker.

Reum tvrdi da, od kako je promenila svoj izgled, ima više uspeha u modnoj industriji.

Izgleda da su operacije donele veće promene nego što je mogla da pretpostavi, budući da joj se na ulici često obraćaju na engleskom jeziku, jer više ne liči na sopstveni narod.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u