• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Ko šta misli o Ružici Đinđić

Izvor Tanjug

Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić oglasio se povodom saradnje Fondacije Zoran Đinđić, koju vodi Ružica Đinđić, sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Tadić je tim povodom ocenio da DS "nije jedinstvena čak ni u zaokretima u mišljenju".

Tadić u izjavu za "Danas" kaže da mu, s obzirom na "manir naglih zaokreta u stavovima današnje DS, objašnjivih jedino usmerenošću ka ličnim političkim i finansijskim interesima njenih čelnika", ni ova saradnja fondacije na čijem čelu je Ružica Đinđić nije čudna.

"Od moga stava o ovoj saradnji važnije je koji je stav DS, čiji je Ružica Đinđić izabrani član Predsedništva, kao i kandidata za predsednika te stranke Bojana Pajtića i Dragana Đilasa", kaže Tadić.

"Nakon gubitka izbora prvo su bili za tesnu saradnju sa Vučićem, a onda, nakon što je Đilas smenjen s mesta gradonačelnika, Vučić je za njih postao diktator. Ako članica Predsedništva DS Ružica Đinđić danas naziva Aleksandra Vučića naslednikom Zorana Đinđića i ostvaruje saradnju s njim, to pokazuje da DS nije jedinstvena čak ni u zaokretima u mišljenju", smatra Tadić.

Tadić je rekao i da ga zabavlja posmatranje "ove predstave, specifične po brzini kojom isti glumci menjaju različite uloge, i to najčešće sasvim suprotne".

"Fascinantna je njihova veština besprekornog igranja različitih uloga, samo, nažalost, građani od izmeštanja političkih predstava van pozorišta mogu imati samo štetu", zaključio je Boris Tadić.

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ipak

je mozda bolje da se stavio u manekene...ovako je unistio jedan narod i drzavu...nema veze tera on i dalje...

Xa xa xa

Koliko je bio dobar zato ga je i pobedio Toma!Samo je putovao po svetu i izvinjavao se o nasem trosku a poltroni i njegovi partijasi ojadili zemlju kao sloba u njegovo vreme!

Mikan

Ne pametuj, idi glumi turske serije jer za bolje nisi! Kakav je ovo gospodin zato i jesmo tu gde jesmo!

special image