I studenti uz poplavljene

Lokalne vesti - Utorak 20.05.2014 - 14:52

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić obišao je u utorak Visoku školu primenjenih strukovnih studija kako bi izrazio zahvalnost na nesebičnoj pomoći koju je ova ustanova obezbedila za poplavljena područja i ugroženo stanovništvo.

Studenti na delu Studenti na delu

Po rečima direktorke ove akademske ustanove, Svetlane Trajković, nastavnici i zaposleni odrekli su se jednodnevne zarade i tim putem prikupili 128.000 dinara.

Studentski parlament  je sa svoje strane prikupio 70.000 dinara tako što su se studenti odrekli studijskog putovanja u Novi Sad koje je koštalo 50.000 dinara, a svojim zalaganjem prikupili su dodatnih 20.000 dinara.

Visoka škola prikupila je i pomoć u vidu odeće, obuće, dečje hrane, flaširane vode i higijenskih sredstava.

Gradonačelnik je tom prilikom istako da je Vranje već poslalo značajnu pomoć područjima prema potrebama koje je istakao SKGO kao i da je pomoć skoncetrisana na područja o kojima mediji malo izveštavaju.

Kako je kazao Tomislav Stefanović, sekretar gradskog Crvenog krsta šleper koji nosi 21 tonu pomoći, sastavljene od donacije Visoke škole, sugrađana i građana Makedonije poslat je danas za Smederevsku Palanku.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: