Ponedeljak, 09.06.2008.

15:24

Jugović, Miha, Petković za promene

Izvor: Večernje novosti

Default images

Ovog leta na programu su izboru u Fudbalskom savezu Srbije, a ranije najavljeni kandidati za funkcije na nivou regiona i države dobili su opoziciju, prenose "Večernje novosti". Organizacija pod imenom "Pokret za promene", koja okuplja preko 300 bivših fudbalera i fudbalskih funkcionera, među kojima su između ostalih i Vladimir Jugović, Siniša Mihaklović i Ilija Petković oglasila se u nedelju i najavila da će učestvovati na predstojećim izborima i boriti se za "korenite promene" u srpskom fudbalu.

Apelujemo na sve sportske radnike u Srbiji da ne nasedaju na priče i provokacije i da je prošlo vreme Đorića, Jokića, Karadžića, Teofilovića... Našem timu su potrebni mladi i čisti ljudi. Ima nas više od 300 bivših fudbalera i sportskih funkcionera, bez mrlje, a jedina želja je da se sve promeni iz korena“, ističe se u saopštenju „Pokreta za promene“.

Aktivno učešće u ovoj organizaciji, između ostalih, imaju Vladimir Jugović, Ilija Petković, Siniša Mihajlović, Miroslav Tanjga, Dragan Okuka, Zvonko Živković, Savo Milošević, Boban Dmitrović, Nebojša Leković...

Mnogim ljudima koji su u sadašnjem rukovodstvu za sitne interese obećavaju proširenje lige zarad ličnih interesa. Sve je to bez osnova, pošto je zakon, koji mora da se poštuje, jasan da do idućeg leta nema proširenja. Zato hoćemo da stanemo na put brojnim malverzacijama u svim segmentima. Preostaje nam da izaberemo predsednike pet regiona“, dodaje se u saopštenju.

Izborna Skupština zakazana je za 15. jul, a jedan od kandidata za naslednika Zvezdana Terzića biće poznat do kraja meseca.

U završnoj smo fazi oko konačnog dogovora i čoveka koji će izaći pred delegate, u godini kada nas očekuju Olimpijske igre i start u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi 2010. Srbiju bi na tim takmičenjima trebalo da predstavlja novo rukvodstvo, pošto su se prethodnici ‘dokazali’ samo slabim rezultatima. Verujemo da će naša misija biti uspešna i da će se publika konačno vratiti na stadione, jer fudbal ima svoje milionske fanove“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: