Vilijams negirao dolazak Širera

Izvor: AK

Ponedeljak, 09.06.2008.

13:38

Default images

Predsednik Blekburn Roversa Džon Vilijams negirao je da predstavnici tog kluba pregovoraju sa Alanom Širerom o preuzimanju upražnjenog trenerskog mesta kluba sa Ejvud parka. Mesto menadžera ostalo je upražnjeno pošto je dosadašnji trener Mark Hjuz napustio klub i preuzeo vođenje Mančester Sitija. Britanski mediji navode da su favoriti za novog menadžera Blekburn Roversa treneri Sem Alardajs, Pol Ins i Stiv Meklaren, ali se poslednjih nekoliko dana "u kombinaciji" našao i bivši napadač Njukasla Alan Širer.

Pojedini listovi spekulisali da će predsednik Blekburna ovih dana otputovati u Austriju na Evropsko prvenstvo kako bi se sastao sa Širerom i razgovarao o njegovom eventualnom preuzimanju funkcije prvog trenera.

Vilijams je negirao da će putovati u Austriju i dodao da je na adresu kluba stiglo čak 40 prijava zainteresovanih trenera iz Engleske. On, međutim, nije rekao da li se i Širer nalazi na tom spisku, odnosno da li je klub zainteresovan da ga angažuje u budućnosti.

Alan Širer (38) je bivši fudbaler reprezentacije Engleske koji je nastupao za premijerligaše Sautempton, Blekburn Rovers i Njukasl Junajted.

Smatra se jednim od najboljih napadača u istoriji engleskog fudbala, a takođe je najefikasniji napadač Premijer lige sa 260 postignutih golova.

U karijeri je postigao ukupno 422 gola za reprezentaciju Engleske i klubove za koje je nastupao, odnosno nešto manje od 25 gola u svakoj od 17 sezona koje je odigrao kao profesionalni fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: