Sreda, 14.05.2014.

13:26

Miranda Ker izazvala tuču milijardera

Iako su prijatelji 35 godina, Dejvid Džindžel i Džejms Paker su se nasred ulice potukli i to, ni manje ni više, nego zbog Mirande Ker.

Izvor: Super žena

Default images

Australijski milijarderi u sred bela dana potukli su se na ulici i to zbog popularne Mirande Ker. Dok su prolaznici gledali u neverici, pesnice su sevale s obe strane, a gomila telohranitelja ih je jedva rastavila.

Kako mediji navode, Miranda je bila razlog tuče tridesetpetogodišnjih prijatelja.

Naime, tuča je izbila zato što je Džindžel svom prijatelju zamerio što je zbog Mirande odlučio da se razvede od svoje supruge.

Njih dvojica su platili kaznu od 500 australijskih dolara zbog tuče u javnosti i brzo se pomirili. Ipak, pogledajte kako je to izgledalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: