Vujošević i Nikolić skinuli sakoe, publika ih pratila (FOTO)

Posle samo nekoliko dana od kažnjavanja i polemike u srpskoj sportskoj javnosti, treneri Partizana i Radničkog ponovo izazvali pažnju skidanjem sakoa na utakmici KLS. Očekuje se reakcija Udruženja košarkaških klubova

  • 6

Iako je nedavno opomenut, a posle toga i novčano kažnjen, trener KK Partizan Duško Vujošević ponovo je na meču njegovog tima i kragujevačkog Radničkog, u oviru meča 8. kola KLS - skinuo sako.

Opravdano ili ne, tokom trajanja sezone propozicije su se menjale, pa je tako Dragan Gogić iz Udruženja košarkaških klubova KLS u međuvremenu odlučio da kazni Vujoševića, iako je bilo primera da su i drugi treneri domaćih klubova zbog visokih temperatura u halama morali da se raskomote.

Na utakmici sa Radničkim imamo priliku da vidimo i trenera Kragujevčana Miroslava Nikolića koji je takođe skinuo sako, ali i Petra Božića i Velimira Gašića iz redova crno-belih.

Osim ovoga, kažnjenom treneru Partizana podršku su pružili i pojedini navijači koji su u halu došli obučeni u belo, simolizujući njegovu belu košulju. 

Ovoj akciji pridružio se i poznati voditelj Vladan tegeltija koji se, na nagovor navijača Partizana, skinuo go do pojasa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. maj 2014 | 11:05

    Poceo je Narodni Otpor ciganizaciji Srpskog Naroda ! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Kg

    12. maj 2014 | 01:11

    Ajmo dalje Neophodne su promene u KSSu. Tomasevic je najgori

  • VOPI

    12. maj 2014 | 15:02

    Pa sta je sad, ne valjaju ni Bodiroga ni Tomasevic, veliki grobari? Koja paranoja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA