Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.05.2014.

18:40

Radnčki 1923: Pobeda ili Prva liga

Trener Radničkog 1923 Dragoljub Bekvalac rekao je da svaki rezultat sem pobede njegovih fudbalera nad Javorom, vodi ekipu u niži rang takmičenja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Radnički ima 27 bodova i nalazi se na 14. mestu koje vodi u baraž za opstanak u JSL, dok je Javor, sa 24, poslednji na tabeli.

"Igrači koji će istrčati na teren svesni su odgovornosti koju nosi težina ove utakmice. Vodiće se težak rat svih 90 minuta jer i njih svaki rezultat sem pobede vodi u niži rang", ocenio je Bekvalac.

Bekvalac u meču protiv Javora neće moći da računa na suspendovanog kapitena Darka Spalevića, a kazao je da će posao podeliti ostali igrači koji su svesni važnosti utakmice.

"Dolazi nam izuzetno neugodna ekipa Javora koja je poznata po čvrstoj igri na gostujućim terenima - nigde nije izgubila sa više od jednog gola razlike i koja svoju sudbinu, kao i mi, traži na našem stadionu", rekao je Bekvalac.

Fudbaler Radničkog iz Kragujevca Bojan Beljić nazvao je predstojeću utakmicu sa Javorom "baražnom", kao i preostale dve u prvenstvu.

"Javor je izuzetno čvrst protivnik, igra na rezultat i pokušaće da borbu za opstanak učini zanimljivom do samog kraja. Znamo koliko bi nam značila tri boda i uradićemo sve da do njih dodjemo. Pobedom bismo napravili veliki korak", rekao je Beljić.

Utakmica između Radničkog i Javora u 28. kolu Super lige Srbije igraće se u subotu u 17h na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu