Pošto je pas iskočio kroz prozor vozilo izletelo sa puta

Jedna žena je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u blizini isključenja sa autoputa Beograd - Novi Sad.

Jedna žena je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u blizini isključenja sa autoputa Beograd - Novi Sad.

Povređena je zadobila kontuziju stomaka i njeno stanje je sada stabilno. Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je vozeći "ford fokus" iz pravca Beograda ka Novom Sadu, žena izgubila kontrolu nad vozilom, udarivši u kamion, koji se nalazio ispred. Pored ove žene u automobilu je bio i pas koji je u toku vožnje iskočio kroz prozor vozila, zbog čega je, pretpostavlja se, žena i izgubila kontrolu. Saobraćaj na delu autoputa kod Kaća nije bio zaustavljen, ali se odvijao usporeno, samo jednom trakom.

  • marta

    10.05.2014 15:48
    slazem se sa pojedinim komentarima
    Pa tacno je to ,verovali ili e dok mi je unuka bila manja morala sam da nju sklanjam da bi doticna gospodja prosla sa kucencetom uz to komentarisuci "nece ono ,nece ".Ma sta me briga da li hoce ,vodi ga kako treba sa povocem,metlicom i kesom,a ne da mi posle ne mozemo od izmeta tih nazovi dama da udjemo u svoju sopstvenu kucu.Cak naprotiv olim kuce ,ali kada ih drze uredne i kulturne osobe ,a ne takve nobles novosadjanke,sa starosedelackim navikama.
  • Ako ikoga zanima

    06.05.2014 18:14
    @CK
    Hvala na predlogu, vec se radi na tome. Oba psa su bila cipovana tako da se nadamo da ce ovaj drugi biti nadjen.
  • Ako ikoga zanima

    06.05.2014 18:08
    Za Aleksandra Avramovica
    Dragi Aleksandre,

    Neizmerno sam ti zahvalan sto si doneo psa nazad, ta mala gomila hrabrosti je sad ukopana u dvoristu porodicne kuce kako joj dolikuje zahvaljujuci tebi.

    Ukoliko zelis, molim te ostavi kontakt redakciji kako bi se nasli negde. Zelim da ti platim pice i stisnem saku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija