Dizni krije malu tajnu u svim svojim filmovima

Nešto se krije u brojnim Diznijevim animiranim filmovima koje smo gledali. Verovatno ste mnoge od ovih filmova gledali ali nikada niste shvatili da Dizni nešto krije od nas, a to je značenje kombinacije slova i brojeva – A113.

Život

Izvor: Viralnova.com

Petak, 02.05.2014.

16:07

Default images

Ova kombinacija sloja i brojeva godinama se pojavljuje u animiranim fimovima Diznija i Piksara, a jedan filmski entuzijasta ponovo je odgledao sve animirane filmove ovih kompanija kako bi nam ponudio neoboriv dokaz za to da Dizni nešto krije od nas.

Ova skrivena poruka nalazi se svuda.

A istina iza ovih brojeva je prilično prosta, u pitanju je broj učionice unutar koje su mnogi animatori izučili svoj zanat.

Ova učionica nalazi se unutar Instituta za umetnost u Kaliforniji gde su mnogi Piksarovi i Diznijevi animatori izučili svoj zanat.
Bug’s Life
Finding Nemo
The Incredibles
Cars
Cars
Ratatouille
Wall-E
Up
Cars 2
Cars 2
Cars 2
Brave
Monster’s University
Lilo & Stitch
Giant
The Princess and the Frog
Little Toaster
American Dad
Avengers Avengers

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: