Šarić: Najveća pobeda u karijeri

Najbolji košarkaš Cibone Dario Šarić rekao je posle trijumfa nad Crvenom zvezdom da je to verovatno najznačajnija pobeda u njegovoj karijeri.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

22:35

Default images

Cibona je u Kombank areni slavila rezultatom 75:70 i plasirala se u finale završnog turnira Jadranske lige, a istovremeno obezbedila direktno učešće u Evroligi sledeće sezone.

"Ovo je verovatno moja najveća pobeda u karijeri. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, od početka smo krenuli furiozno."

"Na poluvremenu smo se dogovorili da čuvamo vođstvo, čak smo i povećali prednost u trećoj četvrtini, ali smo na kraju zakuvali situaciju", izjavio je Šarić posle uzbudljivog meča.

On smatra da je Cibona zasluženo došla do velikog slavlja.

"Nadam se da ćemo još bolje igrati u finalu, gde bih voleo da se sastanemo sa Cedevitom", kazao je Šarić.

Kapiten zagrebačkog tima Marin Rozić naglasio je da je izborena "velika pobeda nad velikim rivalom".

"Ovo je definitivno velika pobeda. Generacije će proći dok Cibona ovako ne pobedi u Beogradu, a nama se večeras posrećilo. Odigrali smo jako dobro i iskoristili ono što nam je Zvezda ponudila. Oni su odigrali slabije, a mi smo dobrom odbranom rešili meč", rekao je Rozić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: