Novaku stižu čestitke iz celog sveta: Berdih mu posvetio pesmu!

Otkako se pojavila vest o trudnoći Jelene Ristić, Đokovićeve kolege i prijatelji sa svih strana zemljine kugle čestitaju srpskom teniseru i njegovoj verenici

  • 13

Vest da najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić čekaju bebu vrlo brzo je prostrujala čitavom planetom. Nije prošlo mnogo vremena, a već su počele da se javljaju kolege i koleginice drugog reketa sveta kako bi čestitali budućim roditeljima.

Među prvima koji se javio jeste Noletov prijatelj i drug iz reprezentacije Janko Tipsarević koji je na svom Tviteru napisao da je srećan zbog svojih prijatelja, a isto je učinila i njegova supruga Biljana. Budući stric Marko Đoković je podelio sa svojim pratiocima rečenicu:

- Ujka Marko zvuči dobro!

Naravno nisu izostale čestitke ni iz teniskog sveta, pa su tako zvanični profili ATP tura i Dejvis kupa iskoristili priliku da čestitaju jednom od najboljih u istoriji "belog sporta", a oglasili su se neki teniseri i teniserke.

Veliki Novakovi drugovi, Ivan Ljubičić i Ivo Karlović, kao i Dona Vekić nisu krili oduševljenje zbog radosne vesti, a i Jovana Jakšić se iskreno obradovala ovome.

Stanislas Vavrinka koji je uprkos rivalstvu isto tako i veliki prijatelj srpskog tenisera među prvima se javio kako bi poželeo budućim roditeljima sreću.

Osim njega javili su se i Miloš Raonić i Karolina Voznijacki, inače komšinica Đokovića u Monte Karlu, a možda je najoriginalniji bio Tomaš Berdih koji je uz čestitku okačio i čuvenu pesmu "Čajld i tajm".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IQ

    24. april 2014 | 22:39

    Marko moze biti samo stric, ujak nikako.

  • Apokalipsa

    24. april 2014 | 20:50

    Eto raduju se ostali vise od pojedinih,sram ih bilo,mozes nekog da volis ili ne volis ali da udaras minuse jednom novom zivotu e to mogu samo fukare

  • beli oblak

    24. april 2014 | 21:36

    cestitam , sretno vam bilo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA