Jelena i Novak čekaju prinovu, svadba na leto

N. Mandrapa

24. 04. 2014. u 16:27

Naš najbolji teniser i njegova verenica postaće roditelji. Đoković: Bog me blagoslovio, očekujemo novog člana porodice

NOVAK Đoković i Jelena Ristić postaće tata i mama! Naš najbolji teniser je u četvrtak po podne na svom tviter profilu objavio vest da je njegova ljubav i verenica trudna, ne krijući veliku radost i sreću.

- Jelena je trudna! Uskoro ćemo postati roditelji! Blagosloveni smo. Najsrećniji - napisao je Nole, uz fotografiju sa Jelenom, sa panoramom Atine u pozadini, gde se trenutno odmaraju.

Dok je više desetina hiljada fanova širom sveta komentarisalo lepu vest i slalo čestitke, nekoliko minuta kasnije Đoković se oglasio i na "Fejsbuku":

- Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice.

Naš najpopularniji par se verio prošlog septembra, nakon osam godina zabavljanja. Uloga budućih roditelja stiže u pravi čas, i oboje će sa oduševljenjem da prihvate sve što ih čeka u narednom periodu.

- Novak i ja planiramo da imamo decu u periodu kada budemo imali vremena za to. Svake nedelje smo na drugoj lokaciji, Novak ima jako stresan posao, ja po pet sati gledam njegove mečeve i nerviram se.

TATE ŠAMPIONI PODIZANjE bebe neće smetati Novaku da i dalje beleži vrhunske rezultate. To su pokazali mnogobrojni primeri drugih tenisera koji osvajaju titule i odlično se snalaze kao roditelji. Tako, Rodžer Federer već ima bliznakinje sa suprugom Mirkom, a čeka i treće dete. Slično je i sa Bobom Brajanom, Nenadom Zimonjićem, Žilom Simonom, koji su takođe posvećeni očevi. Janko Tipsarević ima ćerku, a uskoro se vraća na teren...

Svakako da želimo porodicu, s obzirom na to da Novak potiče iz snažne porodice koja mu pruža veliku podršku, kao i meni moja.

Hoćemo veliku porodicu, ali želimo da pristupimo tome na pravi način i da im pružimo pravi dom, a ne da odrastaju po avionima i hotelima - rekla je Jelena jednom prilikom.

Novak je, sa druge strane, u nedavnom intervjuu "Novostima" upravo govorio o važnosti dece, podizanju nataliteta, direktno nagovestivši trudnoću njegove buduće supruge.

- Važno je povećanje nataliteta. Naš narod teško živi, i verovatno se mnogi plaše da zasnuju porodicu, da se osamostale, podižu decu. Ali, deca su Srbiji danas potrebnija nego ikada - objasnio je Đoković.

Nole i Jelena će se prvo naći pred matičarem, i to najverovatnije već za nekoliko meseci. Mada ne žele da otkrivaju detalje venčanja, par će stati na ludi kamen već ovog leta, i to, kako se spekuliše, ili posle Rolan Garosa, ili nakon završetka Vimbldona.

RADOST KOD ĐOKOVIĆA I RISTIĆA

RADOVALI su se u četvrtak i u domovima porodica Đoković i Ristić u Beogradu, kada su sa oduševljenjem primili lepe vesti.

- Voleo bih da dobijem unuka, ne samo jednog nego više njih - govorio je pre nekoliko meseci otac Novaka Đokovića, Srđan. - To je nešto što nas kao roditelje ispunjava i što želimo svim srcem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

lepo

24.04.2014. 16:37

Cestitam,ali Novace nisi se vencao u crkvi a od Patrijarha si dobio ordenje Sv.Save..ipak je sex pre braka zabranjen.Neka si napravio dete ali onda nemoj da se foliras kako si veliki vernik! Ne volimo duple standarde!Po bibliji samo

Svaka cast

24.04.2014. 20:01

@lepo - Pa koliko brakova pocne u crkvi, pa se zavrsi za godinu dana?Ako se u brak ne udje sa ljubavlju i postovanjem supruznika, onda nista ne pomaze.Ko nema ljubavi, taj je niko i nista.Pa Sam Gospod je dosao da ukine sve zakone i donese onaj glavni, a taj zakon je ljubav, jer je i On Ljubav.Neka ti Bog podari Novace, zdravu i lepu decu, a ti Jelena da ih odgajas kao najlepse izdanke ovog naseg srpskog naroda.

alex miles

25.04.2014. 04:41

@lepo - Ovaj lepo---tan ti sve kaze. Prema tome bezi od popova i crkve glavom bez obzira. Vencanje pred njima i tako i tako nije legalno, a kosta 'arm and a leg" za nista. Vencanje u opstini kosta manje vise nista, a i sa tim mozes da imas armiju klinaca bez "blagoslova" tamo nekog popa. Ovih dana samo grobari idu kod popova za blagoslov, to zapamti. Sretno !

Milos O

25.04.2014. 13:27

@lepo - Crkveni uzori su Sveti Oci, a ne bahate vladike i jos bahatiji svestenici koji gledaju da im novcanici budu deblji.Upamtite da oni nisu crkva, crkva smo mi.

Zoka

25.04.2014. 08:28

@Realno - Grešiš. Čovek jasno kaže da ga nije briga. I što bi to bilo važno ikome, osim porodici.

Ivana

24.04.2014. 18:18

Nema vece srece od one kada uzmete u ruke svoje dete. Roditeljstvo je najlepsa stvar na svetu. Od srca im cestitam i zelim mnogo zdrave i pametne dece.

Rade

24.04.2014. 20:13

Nole , Od srca cestitke od velike grupe tvojih navijaca iz NEW YORKA.Mi smo odusevljeni i radost koju si nam do sad pruzio ne moze se meriti ni sa cim do sada. Zelimo tebi i Jeleni dobro zdravlje uspeh i da se bebac rodi u najboljem zdravlju Belleville New Jerey

gandži

25.04.2014. 08:15

Čestitamo od srca!!! Divna vest!!!Uživaj u još jednom uspehu sa velikim osmehom!!!