Jankovićeva protiv šampionke Indijan Velsa!

Srpska teniserka igraće u osmini finala turnira u Nemačkoj protiv prošlogodišnje vicešampionke poslednjeg Gren slema u sezoni

  • 0

Posle Ane Ivanović i Jelena Janković je saznala ime svoje protivnice u osmini finala na turniru u Štutgartu. Ona će se u borbi za plasman među osam najboljih sastati sa Flavijom Penetom.

Italijanka je u sredu savladala Andreu Petković sa 2:1 u setovima i zakazala megdan sa srpskom teniserkom, što će im biti deveti međusobni meč. Do sada je Jelena bila uspešnija jer je dobila šest duela.

Peneta je trenutno 13. igračica na VTA listi, a najboji plasman joj je bila deseta pozicija. Nedavno je osvojila titulu u Indijan Velsu, a igrala je i u polufinalu US opena prošle godine. Može se reći da je mnogo više uspeha imala u dubl konkurenciji gde je došla do pozicije svetskog broja 1.

Podsetimo da će u osmini finala ovog turnira igrati i Ana Ivanović koja će se boriti protiv domaće takmičarke Julije Gerges za plasman u četvrtfinale.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA