Majka osumnjičena da je opljačkala vaspitačicu

Vaspitačici iz niškog vrtića "Neven" ukraden je novčanik, a za ovu pljačku sumnjiči se majka čije dete boravi u tom obdaništu.
Vaspitačici iz niškog vrtića "Neven" ukraden je novčanik, a za ovu pljačku sumnjiči se majka čije dete boravi u tom obdaništu.

U niškoj policiji kažu da se na snimku video nadzora vidi da "osumnjičeni roditelj ulazi u prostoriju u kojoj se nalazila torba vaspitačice i potom ubrzo izlazi", ali ova majka poriče da je ukrala novčanik vaspitačice.

Majka koja je osumnjičena za krađu ušla je u prostoriju koja je u tom trenutku bila prazna, jer je vaspitačica odvela decu do toaleta da operu ruke pred doručak. Kada se vratila u prostoriju, vaspitačica je pogledala u torbu i videla da joj nema novčanika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija