Političari čestitali Vaskrs građanima

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime čestitam Vam Uskrs i da Vam ovaj praznik donese zdravlje, ljubav i nadu - navodi se u čestitki predsednika tehničke Vlade Srbije Ivice Dačića

  • 10

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić čestitao je danas Vaskrs građanima Srbije i verskim zajednicama koji slave ovaj hrišćanski praznik.

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime čestitam Vam Vaskrs i želim da Vam ovaj veliki praznik donese zdravlje, ljubav i nadu. Želim da praznik proslavite u miru, spokoju i radosti u krugu svojih najmilijih kao i da Vam donese duhovni mir - navodi se u čestitki Dačića, objavila je pres služba Vlade Srbije.

- U ime Ministarstva pravde i državne uprave, kao i svoje lično ime, svim građanima Srbije, koji slave najveći hrišćanski praznik, vaskrsenje Hristovo, čestitam Vaskrs sa željom da praznični dani unesu toplinu u njihove domove, radost i duhovni mir- navodi se u čestitki Ministra pravde i državne uprave Nikole Selakovića, i poručio da slaveći praznik Hristovog vaskrsenja svake godine proslavljamo smisao hrišćanstva koje je temelj civilizacije kojoj pripadamo.

Selaković je dodao da stradanje Isusovo treba da nas podseti da na međusobnoj toleranciji i uvažavanju mora da počiva svako društvo, saopšteno je iz Ministarstva pravde.

- Ove godine Vaskrs, istoga dana, obeležavaju pravoslavni i katolički vernici, i neka zajedništvo, tolerancija, uzajamno razumevanje i poštovanje različitosti budu vrednosti kojima se vodimo cele godine - navodi se u čestiti lideru Demokratske stranke Dragana Đilasa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    18. april 2014 | 16:13

    Jel' cemo i to da platimo?...

  • Ljiljanа.

    18. april 2014 | 14:47

    Новокомпоновани верници. До јуче нису знали шта то значи, а уназад 30 год ниси смео да споменеш 'Божић Бату'. Хрвати у то време су били и комунисти и верници, а Срби, антиверници, част изузетцима.

  • Dača

    18. april 2014 | 15:22

    Dacicu na slici si ko psihopata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA