POVRATAK U OSAMDESETE: Pogledajte trejler za film "Eni" (VIDEO)

Rimejk čuvenog mjuzikla iz 1982. godine biće prikazan u bioskopima širom planete naredne godine

  • 6

Film "Eni", rimejk čuvenog mjuzikla iz 1982. godine, naći će se u bioskopima početkom sledeće godine. Čuveni brodvejski klasik, koji je generacijama oduševljavao publiku širom sveta, sada dolazi na veliko platno, po drugi put, u potpuno drugačijem viđenju Columbia Pictures-a. Moderna priča sačuvala je šarm klasičnih likova i originalne priče koja je osvojila sedam nagrada "Toni".

Mlada glumica, nominovana za "Oskara", Kjuvenzanei Volis, tumači lik Eni, male, razdragane devojčice iz sirotišta, koja je naumila da raskrči svoj put kroz ulice Njujorka. Još kao bebu, roditelji su je ostavili uz obećanje da će se vratiti po nju, jednog dana, pa se našla pod starateljstvom gospođice Hanigen (Kameron Dijaz). Ali sve počinje da se menja kada Eni naleti na njujorškog tajkuna i kandidata za gradonačelnika, Vila Staksa (Džejmi Foks).

Njegovi lukavi saradnici savetuju Staksa da napravi bezazlenu nameštaljku u kampanji: da Eni pozove kod sebe. Ali Enina samouverenost i pamet i njen "sunce-će-i-sutra-sijati" pogled na svet navešće je da pomisli, da možda nije sve onako kako se predstavlja.

Pogledajte trejler za film "Eni":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    16. april 2014 | 21:41

    Je li moguće da neko u ovom vijeku moze jos da komentarise da li je neko crnac ili nije, i da to predstavlja 'sustinu' filma?!!!

  • Dragana

    17. april 2014 | 00:02

    @ Nina, ah, pa to je naša Zoka, ona uvijek ima tako pametna zapazanja i divne komentare :) Ili to neko namjerno radi na ime one 'stare' Zorice da nas malo zeza.

  • Zax

    16. april 2014 | 19:47

    Kao mala,'Annie' sam gledala po bar 3 puta dnewno!Prediwan film!Swima preporucujem da ga pogledaju!A rimejk ne werujem da ce biti tako dobar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA