Region

Svet

Ples sa zvezdama - večeras novo ispadanje! Koji par ide kući posle duela?

Drugo takmičarsko veče šoua Ples sa zvezdama donela je puno uzbuđenja, trinaest takmičara pokazalo je svoje plesno umeće pred strogim sudijama koji ih ni ove večeri nisu štedeli svojim komentarima.Dva para sa najmanje glasova publike i žirija sutra će se boriti u duelu, a potom će nas par sa najmanjim brojem poena napustiti.

Ples sa zvezdama - večeras novo ispadanje! Koji par ide kući posle duela?



Ples sa zvezdama: Vanesa i Vlada osvojili najviše poena! Najlošije su plesali Tamara i Mirko?
Sinoćnja epizodatakmičenja Ples sa zvezdama donela je dosta uzbuđenja, trinaest plesnih parova pokazalo je svoje plesno umeće pred žirijem koji je i ovog puta bio na visini svog zadatka, a VIP takmičare nije štedeo svojim komentarima.

Nakon izbacivanja Saše Vidića i Ane Mijailović, Nikolija, Ivan, Katarina, Nigor, Tanja Petrović, Vanesa, Aleksandar, Tanja Bošković, Milan, Tamara, Nemeš, Milojko sa svojim plesačima pokazali su žiriju, koliko su uspeli da savradaju korake u proteklih sedam dana. Mišljenja žirija dosta su se razlikovala u odnosu na prethodnu emisiju, pa su neki takmičari koji su lošije pokazali prošlog puta, ove večeri zablistali, dok su neki malo posustali.

Najmanje glasova trenutno imaju Tamara paunović i Mirko Knežević, kao i Milojko Pantić i njegova partnerka Zorana, a ko će se boriti u večerašnjem plesnom duel i koji će par napustiti plesno takmičenje, saznaćemo večeras od 21h na televiziji Prva.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs/Ples sa zvezdama

Viber

Izvor: Svet Plus


>