Orlovi: Sjajni Ljajić i Matić

Svetski sport - Ponedeljak 14.04.2014 - 06:43

Protekli vikend je bio veoma uspešan za srpske internacionalce, a obeležili su ga Adem Ljajić i Nemanja Matić u ligama "petice", te naši igrači u Beneluksu.

Starsport Starsport

Ljajić je bio strelac i asistent u laganoj pobedi Rome u Seriji A, dok je Nemanja Matić bio igrač meča Čelsija jer je namestio gol za važnu pobedu u Svonsiju.

Novi gol postigao je Aleksandar Mitrović za Anderleht, Filip Kostić je sjajnim golom doneo pobedu Groningenu, Zvonimir Vukić je dao gol za PAOK, dok je Slavko Perović prvi strelac druge turske lige.

Strelci su još bili Nemanja Gudelj u Holandiji, Nebojša Pavlović u Belgiji, Goran Marić i Lazar Arsić u Mađarskoj, te Aleksandar Jevtić u Kini.

Odlični su bili i Ivanović, Marković, Tadić, Rukavina, Stefan Mitrović, a Miloš Jojić je osetio slast pobede nad Bajernom u Minhenu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: