SDP: DPS u strahu od poraza

0
10

rozaje-uRožaje – Rožajski DPS je očigledno svjestan činjenice da na izborima 25. maja nemaju čemu dobrom da se nadaju i da će pretrpjeti ozbiljan poraz, pa su zbog očiglednog straha, krenuli u kampanju plasirajući neistine o navodnim zloupotrebama u oblasti šumske privrede, saopštio je Opštinski odbor SDP-a Rožaje.

Iz DPS-a Rožaja juče je saopšteno kako SDP preko Uprave za šume dodjeljuje drvne sortimente kao uslov glasanja za tu političku stranku.

U reagovanju SDP-a se navodi kako je zanimljivo to da je na čelu te uprave u Rožajama isti čovjek već petnaestak godina.

“I dok je bio član DPS-a sve je bilo legalno i pošteno, sad kada je u SDP-u odjednom nastaju problemi”, istakli su iz SDP-a.

Navode da je očigledno da u Rožajama postoje hrabri građani koji neće da razmišljaju gradonačelnikovom, već svojom glavom.

“Na sreću i po SDP i po Rožaje u ovakve optužbe ne vjeruju ni njihovi kreatori, ali će zbog njih dobiti pravi odgovor za koji mjesec, jer im se sprema ubjedljiv poraz”, uvjereni su u SDP-u Rožaja.

(rtcg)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.