Kondukterka ispala iz autobusa u Nišu! (FOTO)

Očevici kažu da su vrata autobusa bila otvorena, a da je kondukterka ispala jer se polomila ručka za koju se držala. Nesreća se desila između dva poslednja stajališta u Mokrnječevoj ulici

  • 10

Sanja Mladenović (19), kondukterka prevozničkog preduzeća „Lekon“, teško je povređena kada je kroz otvorena vrata ispala iz autobusa!

Nesreća se dogodila u Mokranjčevoj ulici, na par stotina metara od autobuske okretnice naočigled mnogobrojnih putnika. Nesrećna žena zadobila je teške povrede glave zbog kojih je zadržana na lečenju u niškom Kliničkom centru.

Dubravka Patrnogić, očevidac nesvakidašnje nesreće kaže da je za kondukterkino povredjivanje kriva jedna neodgovorna putnica.

- U autobusu se nalazila jedna žena, očigledno psihijatrijski slučaj koja je užasno smrdela, a osim toga na pod je prosula nešto zbog čega se ceo autobus osećao kao javni klozet. Nas dvadesetak se odmicalo od nje koliko je moglo jer je smrad nepodnošljiv. Sad mi je krivo zbog toga, trebali smo daje izbacimo napolje, i ništa od ovog se ne bi desilo. Kad je ta putnica najzad izašla, kondukterka je kazala vozaču da ostavi otvorena vrata autobusa kako bi izašao smrad. Ona je nastavila da ide gore-dole po autobusu i da naplaćuje karte. Povremeno je izbacivala glavu napolje držeći se za rukohvat vrata kako bi udahnula vazduh jer je, kako je kazala, imala nagon za povraćanjem. U jednom renutku videla sam kako ispada iz autobusa, kao da je neko povukao napolje. Vozač je odmah zaustavio autobus, toliko se prepao da je jedva otvorio svoja vrata. Svi putnici su izašli, videli smo kako žena leži na betonu, bila je bez svesti - priča Patrnogićeva.

Ona ističe da je ljuta što ovakve osobe ugrožavaju druge ljude.

- Znam tu ženu, stalno je na autobuskim stajalištima, ulazi iz jednog u drugi autobus, očigledno je da ima problem. Njoj je mesto u nekoj ustanovi a ne na ulici - kaže ogorčena Nišlijka

Maja Vrekić, prodavačica u dragstoru ispred kojeg je došlo do nesreće, ističe da je kondukterka tako jako udarila glavom da je pala u nesvest.

- Kada sam je ugledala na zemlji, pomislila sam da su je udarila kola. Bila je bez svesti, pritrčala sam joj i pokušala da je osvežim vodom. Pozvala sam Hitnu pomoć i oni su uspeli da je osveste i odvedu u bolnicu - kaže Vrekićeva.

Uviđaj na licu mesta obavila je niška saobraćajna policija.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime

    8. april 2014 | 21:35

    Kriva je neispravnost vozila koji su ocajnom stanju. Igrom slucaja radio sam u Lekon u cijem vozilu se i desila nesreca. Otkinula se rucka! Strasno! Sta ce sledece da se desi pa da sklone te sklopocije sa nasih ulica!

  • milisavic

    8. april 2014 | 21:06

    Raspadaju se autobusi kao i ova zemlja sve se raspada dali ima nesto da normalno funkcionise?

  • MIROSLAV

    8. april 2014 | 21:34

    Kad djavo dodje po svoje sve se to nekako namesti i uklopi. Koga kriviti za ovu nesrecu a koga ne kriviti? Kondukterka je rekla vozacu otvori vrata njena greska. Vozac otvorio vrata njegova greska. Bas zbog ovakvih slucaja kod novih autobusa postoji sistem TÖW-FNS (Türe Öfen wagen - fährt nichts stop) sto u prevodu znaci ( Otvorena vrata vozilo ne krece stop ). Zalosno je ovo sve sve kondukterki zelim brz oporavak i sve najbolje. Neka ovo bude jedno lose iskustvo drugim vozacima autobusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA