Hteo je razvod, a onda je žena uradila nešto zbog čega ju je želeo više nego ikad (FOTO)

Mužu se gadila zbog problema sa licem i ostalih nedostataka, da bi ga zadržala žena se podvrgla nizu plastičnih operacija zbog čeka je njen dragi potpuno promenio mišljenje

  • 10

Popularni južnokorejski televizijski šou izazvao je oštru debatu nakon što je u njemu prikazana priča, o kako je navedeno, neverovatnom dostignuću plastične hirurgije.

Ona je operisana od glave do pete, a njena "dizajnirana vagina" košta 14.400 evra! (VIDEO)

Naime, suprug kandidatkinje koja se podvrgla estetskoj hirurgiji govorio je da mu se njegova žena gadi, kao i da oseća prezir prema njoj i flekama po njenom licu zbog čega se odlučio da podnese zahtev za razvod.

Očajna zbog situacije u kojoj se našla žena je odlučila da se podvrgne plastičnoj operaciji i to u TV emisiji.

Njena operacija bila je toliko uspešna da čak ni njen sin nije mogao da je prepozna.

Donedavno nezadovoljni suprug toliko je oduševljen svojom dragom da je odmah obustavio razvod. Štaviše on je obećao da nikad neće ni pomisliti na razdvajanje od njegove lepe žene.

Ova drastična promena izazvala je mnoštvo, uglavnom negativnih komentaram koji su kritikovali popularizaciju estetske hirurgije.

Mnogi su bili i ogorčeni što je ova žena "išla pod nož" samo zbog razmišljanja svog plitkoumnog muža.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Svasta

    7. april 2014 | 16:08

    Kako je onda mogao uopste da je ozeni ako je bila toliko ruzna da mu stvara gadjenje? A ona je jos gluplja.. Ako se vec toliko plastificirala, trebala ga je ostaviti, jer ocigledno nema osjecanja prema njoj, vec samo posmatra fizicku ljepotu..

  • ja

    7. april 2014 | 15:40

    Sad ona trazi razvod braka!

  • Jovana

    7. april 2014 | 15:46

    Ovakvim devojkama treba mozak! Ja podrzavam estetsku hirurgiju u granicama normale,ali ne ako je zbog nekog drugog,a ponajmanje zbog osobe koja zeli da te ostavi zbog izgleda!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA