Vesti

0

Promene u gradskoj vlasti Novog Sada

Izvor: Dnevnik

Promene u gradskoj vlasti Novog Sada

Izvor: Beta

Vučević je kazao da će posle konsultacija sa svojim najbližim saradnicima odlučiti da li će sa svakim koalicionim partnerom razgovarati pojedinačno, ili će o toj temi razgovarati na zajedničkom sastanku predstavnika vladajuće koalicije ili će, kako je rekao, „u igri biti i jedna i druga opcija”.

"S nekima sam već obavio načelni razgovor i obavestio ih o tome u kojem pravcu ćemo ići, tako da većina njih mislim da prepoznaje ono što sledi", rekao je Vučević, koji je najavio redefinisanje odnosa unutar vladajuće koalicije u novosadskom parlamentu, s ciljem poboljšanja kvaliteta rada javnog sektora u gradu i rukovođenja njime.

On je istakao da uvažava koalicione partnere i da mu je drago što se većina njih izjasnila da podržava redefinisanje odnosa unutar koalicije, ali je naglasio ga najviše interesuje šta o tome misle Novosađani.

"Ako Novosađani ne budu zadovoljni ni redefinisanim odnosima, i ako budu mislili da ni to nije dovoljno za njihov bolji život, onda ja ne mogu zaustaviti neke procese jer pitanje legitimiteta je prvorazredno za Srpsku naprednu stranku, političku opciju kojoj pripadam, i od toga nikada nećemo odustati", rekao je Vučević.

Gradonačelnik Novog Sada je kazao da će, ukoliko neki od partnera ne prihvate njihov predlog, o tome jasno obavestiti javnost i saopštiti da, kako je rekao, „taj i taj ne želi da se prekine kupovinu novih automobila ili ne želi da se prekine zapošljavanje u javnim preduzećima bez odobrenja gradonačelnika i Gradskog veća”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR