Petak, 28.03.2014.

17:03

U emisiji pričao o seksu sa Marajom

Reper i suprug poznate pevačice Maraje Keri, Nik Kenon, u intervjuu za američki radio Power 106 je bez imalo stida i poštovanja prema Maraji izneo intimne detalje njihove prve bračne noći…

Izvor: Super žena

Default images

On se u razgovoru pohvalio da je muškarac koji voli da zadovolji ženu te da ni Maraja nije ostala bez dobrog seksa već prve bračne noći jer navodno nisu imali seks pre toga.

Naime, Nik se nije libio da koristi sočne psovke pri opisu prve bračne noći sa pevačicom.

“Prvi put smo imali seks nakon venčanja u kućici na Bahamima. Nisam zažalio što smo čekali jer je Maraja žena vredna čekanja, a ja sam muškarac koji voli da zadovolji ženu, i dobro sam je zadovoljio. … sam je kao niko pre mene”, rekao je Nik u etar.

Osim toga, Nik je u intervjuu ispričao i kako je izgubio nevinost s 13 godina s devojčicom od 15, koja mu je rekla da nema pojma o seksu kad su završili, ali nije mogao ni da propusti priliku da se pohvali s kim je sve spavao pre braka s Marajom.

“Ovo je Los Anđeles, svi imaju seks sa svima. Ja sam imao seks s Kristinom Milan, Nikol Šerzinger, Stelom Ebanks i Kim Kardašijan.”

Ipak kako bi se iskupio, Nik je Maraji kupio dijamantsku narukvicu. A voditelju je rekao i da će ga Maraja sigurno prekoriti kad bude došao kući.

“Zašto si bio tako prost kad si pričao o našem ljubavnom životu na radiju i hvalio se s kim si sve spavao? Baš si zao! To će mi Maraja reći kad budem došao kući posle intervjua”, rekao je Nik, uz kiseli osmeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

22 h

Podeli: