Capital.ba

Mašić: Vlada Srpske snažno podržava lokalne projekte

26.03.2014. / 18:51

focaFOČA, Načelnik opštine Foča Radisav Mašić zahvalio je danas predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijeru Željki Cvijanović za konkretnu podršku u realizaciji kapitalnih projekata u opštini.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas od predsjednika Dodika i Cvijanovićeve dobili potvrdu i čestitke za rezulate koje smo postigli u prošloj godini. Dobili smo podršku i za projekte koje namjeravamo da realizujemo u ovoj godini, i uz nastavak pomoći i podrške Vlade Srpske”, istakao je Mašić nakon sastanka sa Dodikom i Cvijanovićevom.

Prema njegovim riječima, to se, prije svega odnosi, na poboljšanje studentskog standarada izgradnjom druge faze Studentskog doma, obnovu zgrade Bogoslovije, te izgradnju mosta na Drini.

“Posebno nam je drago što Vlada Srpske podržava naš kapitalni opštinski projekat – rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže i izgradnju kolektora. Veoma značajnom cijenimo i pomoć ruralnim dijelovima opštine, odnosno podršku Vlade razvoju poljoprivrede u ovoj lokalnoj zajednici”, naglasio je Mašić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Srpske Željka Cvijanović i načelnik opštine Foča Radisav Mašić sa saradnicima razgovarali su danas o projektima ove opštine čija je realizaciji u toku.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac, te ministar finansija i trezora BiH Nikola Špirić. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!